Saturday, January 1, 2011

BAPAK AKU BELI BMW TOK AKU...WOOWWW..THANX DAD

Assalamualaikum...



what BMW?? OMG u olzzzz..x ku sangka my dad ni mmg syg lah ketat2 kat anak bongsu diee ni ha..manyaak cantik aku nk dpat BMW...kene lempang , sepak terajang dulu baru leh dapat..haha..cnfrim kowg trkejut tgk entri baru aku nie..saje je nk wat gempak sikit..



a few months ago, my laptop kene curi..mmg sadis gilakk kot aku coz laptop kesayangan ku jenama ACER telah di"culik" olang..kuanggg ajo nyer pencuri..amik lah bende laen..laptop aku tue jugak lah ko nak rembat..mcm2 brang gk die dapat dlm bilik aku tue..kire2 nk dkat RM4k gak lah total amount barang2 yg hilang tue.



so disebabkan laptop kesayangan aku dah ilang...confirm2 lah kene beli laptop baru kan..so ape lg aku mintak lah kat my dad nk laptop baru..then siap ckp aku bayar separuh2 lg..haha..mmg separuh sgt lah kan aku nk byr duit laptop tue..duit nk topup pon tak lepas ni kan lg nk beli laptop yg harge beriban tue kan..so nk ckp thanxxx a lot to my dad sbb belikan laptop baru kat anak bongsu kesygn die ni ha...terharu seh aku...



so tanggal 30.12.2010 tue aku beli lah laptop baru aku..brand HP presario G42..mmg suke lah lappie baru nie..so mmgg syookk lah kan aku..siap bg name lg kat laptop aku ni..my mumu...comey tak name anak baru laptop aku nie..MUMU..mira..okie lah tue kan..haha.xd




MY MUMU..

2 comments:

  1. hehee...xd
    thanx amna..=)
    mumu kate hai balik...hehe..;p

    ReplyDelete